İngilizce Kursunuz

İngilizce bilmek artık bir tek dil bilgisi kurallarını bilmek demek değil. Konuşulanları anlamalı, kendinizi öz güvenle ve akıcı biçimde ifade edebilmeli, gerektiğinde yazılı dili kullanabilmeli kısaca hem özel hem iş hayatınızın organik bir parçası olarak İngilizceyi kullanabilmelisiniz. Ancak, bir tek dil bilgisi kurallarının öğretildiği, öğretmen odaklı ve ezbere dayalı klasik eğitim sistemleri ile bu hedefe ulaşmak mümkün değil.

Bu yüzden eLLC konuşma odaklı ve bütünüyle talebe merkezli olan Blended (Harmanlanmış) Method kullanıyoruz. Dil bilimciler ve alanında uzman akademisyenlerle beraber geliştirilen ingilizce öğrenme programı ile İngilizceyi tıpkı bir çocuğun ana dilini öğrendiği gibi organik bir halde öğrenmenizi sağlıyoruz.

Seviyenize gore hazırlanmış Hollywood seçimi TV dizisi olarak tasarlanmıştır. Hayatın içinden hikayeleri, keyifli ve ilgi çekici karakterleri ile öğrenme motivasyonunuzu daima yüksek tutar, eğlenerek öğrenmenizi sağlar. Online olarak meydana gelen bu derslerin amacı dinleme, yeniden etme, okuma yoluyla konuşma becerinizi geliştirmektir. ingilizce öğrenme programına iştirakı, merkezlerimizden veya internete bağlanılan herhangi bir yerde tüm cihazlardan gerçekleştirebilirsiniz.

Dijital Kitap

Okuma pasajları, yazma aktiviteleri ve çeşitli alıştırmalar içeren kitap çalışmalarıdır. İnteraktif derslerde öğrendiğiniz kelime bilginizi ve dil becerilerinizi sağlamlaştırır. Istediğiniz yerden online olarak yapabileceğiniz kitap çalışmaları, size anlık olarak doğru ve yanlışlarınızı gösterir. Öğretmenleriniz tarafından titizlikle takip edilir, gerektiğinde ilerlemenizi destekleyecek ekstra emekler yapılır.

Encounter

Uzman öğretmenler ile meydana gelen uygulamalı ergonomik dersleridir. Kendi seviyenizde max.5 kişiden oluşan bu sınıflarda Interaktif Dersleri ve Dijital Kitap çalışmalarınızı ergonomik ederek kucak kucak İngilizce konuşma fırsatı bulursunuz. Esnek yapısı yardımıyla haftalık olarak sunulan gün ve saat alternatiflerinden kendinize en uygun olanı seçerek bu derslere katılabilirsiniz.

Tamamlayıcı Dersler (Complementary Class)

Aynı seviyede azca sayıda öğrencinin katılımıyla uzman bir öğretmenin rehberliğiyle gerçekleşen, yeni kelime ve deyimlerle konuşma becerilerinizi zenginleştirmek için yapılan ergonomik çalışmalardır. Dinlence planları yapmak, restoranda yemek siparişi vermek, bir iş görüşmesinde bulunmak gibi günlük hayata dair bir oldukca değişik mevzuda tartışmalar yapılır ve bu sayede daha fazla İngilizce ergonomik yapma imkanı bulmuş olmuş olursunuz.

Toplumsal Kulüp Aktiviteleri (Social Club)

Edinilen konuşma becerilerini farklı toplumsal ortamlarda kullanabilmeniz amacıyla yapılan ergonomik çalışmalardır. Öğretmenler ile meydana gelen toplumsal kulüp aktiviteleri merkez içinde organize edilebildiği gibi; sanat galerisi ziyaretleri, ingilizce tiyatro performansları, spor aktiviteleri ve karaoke geceleri gibi merkez dışındaki etkinliklere de katılım sağlayarak gerçekleştirilebilmektedir.

Sohbet Saatleri (Chat Hours)

Öğrencilerin uzman bir öğretmenle istedikleri mevzularda serbestçe söyleşi ederek İngilizce pratiği yapmış olduğu bir çalışmadır.

Global Online Topluluk

Dünyanın her yerinden İngilizce öğrenen eLLC öğrencilerini biraraya getiren online ingilizce öğrenme programı platformdur. Bu platform ile ekstra alıştırmalar yapabileceğiniz gibi, gruplar oluşturup aktiviteler organize edebilir, tamamen İngilizce olan forumlara katılabilir ve hatta kendi blog yazılarınızı oluşturabilirsiniz. Böylece tamamı İngilizce öğrenen öğrencilerden oluşan online bir topluluğunun parçası olur, şube dışındaki özel hayatınızda da İngilizcenizi geliştirmeye devam edersiniz.